Újabb szörnyecske
2013. július 21. írta: Csiribusz

Újabb szörnyecske

Egy olyan élőlény tartotta rettegésben egy indonéz falu lakóit, amilyen nem szerepel egyetlen tankönyvben sem. 

szornyecske.jpgAris Kunát a múlt hónapban kétszer is megtámadta egy furcsa szörny. Az indonéz Kampung Paon Gahatban élő 75 éves farmer elmondása szerint az állat úgy nézett ki, mint egy medve és egy vaddisznó keveréke, azaz soha nem látott még ilyen élőlényt. 

Közülünk senki nem látott még hasonló szörnyet sem. Volt, aki megpróbálta az internet segítségével beazonosítani, de a kísérlet sikertelennek bizonyult – nyilatkozta egy szemtanú a Borneo Postnak. 

Az elmondottak alapján a viselkedése is igen bizarr, mert a szerencsések azt is megfigyelhették, hogy egy esetben két lábra állt az állat.

Végül sikerült elejteniük a fenevadat és a fotóját megosztották a világgal. Azóta sem jelentkezett senki, hogy bármely tankönyvben szerepelt volna hasonló lény. 

Forrás: borsonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr935417739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yoni 2015.07.04. 15:08:48

Csak szerintem olyan, mint egy vakond?

Csiribusz 2015.07.05. 18:37:33

Igen, első ránézésre nekem is a vakond jutott eszembe, de az talán egy csöppöt más. Aztán ki tudja... lehet, hogy nem is igaz, csak kamu a kép.
süti beállítások módosítása