Szörnyet találtak a folyóban
2013. július 20. írta: Csiribusz

Szörnyet találtak a folyóban

szorny3.jpgRejtélyes fotó bukkant fel a reddit.com oldalán, azóta pedig mindenki azt találgatja, vajon mi lehet ez az állat. 

Kezdjük ott, hogy az oldalon feltűnt állatot, amelyet állítólag nem is olyan régen, vagy talán az elmúlt héten fogtak ki, valójában két évvel ezelőtt posztolták először a Facebookon, egészen pontosan Doug Cutler. Egyik barátja gondolta úgy, hogy újra megfuttatja az állatot és feltöltötte a reddit.com-ra. Az állatot New Jersey mellett vették ki a Raritan nevű folyóból. 

A fotót azóta több mint egymillióan nézték meg. De mi lehet ez? Az Outdoor Magazin szerint a képen látható állat valamiféle tengeri ingola.  Az ingolák a gerincesek altörzsének egyik ősi osztálya. A korábbi rendszertanokban a körszájúakhoz sorolták őket. Parazita és nem parazita életmódú fajaik is vannak - olvasható a róluk szóló Wikipedia cikkben.  

Egyelőre azonban a szakértők sem merik teljes bizonyossággal kimondani, hogy a fotón egy ingola-féle látható, vagy annál sokkal félelmetesebb és hátborzongatóbb. A New York Daily News című lapnak adott nyilatkozatában az egyik szakértő kiemelte, hogy egyedül a méret alapján jelenthető ki, hogy az állat egy tengeri ingola lehet, mivel nem látható tisztán a kopoltyú, amiből további következtetéseket lehetne levonni. 

Forrás: kiskegyed.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr335415921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EquuiNOX 2013.07.20. 18:43:30

Az azért érdekes lenne,ha egy ilyen rámcuppanna úszkálás közben.

bella1165 2014.02.23. 12:46:35

Ez a lény pont úgy néz ki mint az "ÁLOMCSAPDA" című horrorfilm idegenlénye ami az emberekből jön ki.Nézzetek utána.De egyébként jó!Imádom ezt a blogot olvasni.

EquuiNOX 2014.02.24. 18:38:05

Tényleg hasonlít rá,nem szeretem a Stephen King könyvadaptációkat,de ezt nagyon eltalálták.

Csiribusz 2014.02.24. 20:51:58

Láttam azt a filmet, de már nem nagyon emlékezem rá-
süti beállítások módosítása