Szörny a tengerből
2013. július 18. írta: Csiribusz

Szörny a tengerből

szörny1.jpgA hatalmas, 9 méteres tetemre Elizabeth Ann talált rá Új-Zélandon, egészen pontosan Pukehina Beach-en. Az állatnak csak a feje maradt meg épségben, meg az óriási fogai. Első ránézésre nehéz megállapítani, mi lehetett. A szakértők többsége gyilkos bálnára tippel.  

Az állat tetemét félig betemette a homok. Mivel a helyiek első látásra nem tudták eldönteni, mivel van dolguk, lefotózták a maradványokat és a képeket beküldték az új-zélandi természetvédelmi hivatalba. A videót pedig feltöltötték az internetre, ahol azóta több százan találgatják, mit is látnak pontosan.  

Az új-zélandi Channel 3 televíziónak nyilatkozott egy tengeri emlős szakértő. Anton van Helden az uszonyokból arra következtetett, kardszárnyú delfin, vagy más néven gyilkos bálna lehet az állat. Azoknak vannak hasonlóan hatalmas fogaik. Az új-zélandi sajtó azt írja, a tetem azóta visszasodródott a tengerbe. 

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr555413960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása