Földönkívüli lény Obama testőrségében?
2013. június 30. írta: Csiribusz

Földönkívüli lény Obama testőrségében?

Több, vezető amerikai blog is felkapta az elmúlt napokban a sztorit, miszerint egy tavaly márciusi washingtoni eseményen, ahol Obama elnök mellett több izraeli állami vezető is jelen volt, egy földönkívüli lény is szolgálatot teljesített a biztonsági személyzet tagjaként. 

Egy hete került fel az AIPAC 2012-es konferenciáján készült televíziós felvétel az internetre, amelyen egy különös fej- és arcformájú személy látszik, aki valamelyik nagyhatalom titkosszolgálatának munkatársaként volt jelen a kiemelt biztonsági kockázatúként értékelt rendezvényen.

alien.jpg

A News One televíziós csatorna idén februárban vetítette le a teljes beszédet és ekkor szúrta ki valaki a valóban picit furcsa fejformájú személyt és töltötte fel a felvételt több videomegosztóra. 

Ahogy az várható volt, a videó azonnal megosztotta a nézőket. Természetesen vannak, akik minden kétséget kizáró bizonyítékát látják annak, hogy a nagyhatalmak kapcsolatban állnak idegen civilizációkkal, míg mások szerint csak egy kopaszra borotvált fejű férfit látni a képeken. 

 

Az alábbi magyar feliratos videót megnézve mindenki eldöntheti, hogy melyik elképzelésnek ad hitelt:

 

 

Forrás: www.ittvannak.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr885384974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EquuiNOX 2013.07.01. 21:40:47

Kanada volt védelmi minisztere is azt mondta egy 2005-ös beszédében,hogy élő földönkívüliek vannak a bolygónkon és tudomása szerint ebből kettő az Egyesült Államok kormányának dolgozik.Lehet,hogy az egyiket láthatjuk a videóban.Ja és őszerinte 4 különböző faj látogatja évezredek óta a Földet.Érdekes volt hallani,hogy egy ilyen rangos személy ennyire nyíltan beszéljen erről.

Csiribusz 2013.07.02. 08:16:33

EquuiNOX: Fel nem fogom, mi értelme van ennek az örökös hazudozásnak. Mindig attól tartanak, hogy az emberek bepánikolnak az igazságtól, de ennek sem lenne sok értelme. tegyük fel, hogy bepánikolok... és akkor mi van?

EquuiNOX 2013.07.02. 21:00:31

@Csiribusz: Egyetértek,biztos sokan bepánikolnának,de idővel ehhez is hozzászokna a nép.Az azért tényleg félelmetes lenne,ha hivatalosan is bejelentenék,hogy nálunk magasabb technikai szinten levő idegen életformák járkálnak hozzánk.Ez valószínűleg sok embernél kiverné a biztosítékot.Főleg,hogy az ilyen témájú filmekben az idegenek azért jönnek ide,hogy elpusztítsanak,megegyenek,vagy rabszolgákká tegyenek minket.

Csiribusz 2013.07.02. 21:05:05

EquuiNOX: De ha évezredek óta idejárnak, és bántani akarnának, akkor miért nem tették meg akkor, amikor még ennél is sokkal primitívebb szinten éltünk. Miért várták meg, míg 7 milliárdan leszünk és technikailag felfejlődünk? Ennek így semmi értelme.
süti beállítások módosítása