Ismeretlen lény holtteste a Marson?
2013. június 29. írta: Csiribusz

Ismeretlen lény holtteste a Marson?

Vajon egy földönkívüli látható a Curiosity Rover által készített egyik NASA fotón? Gyík, vagy rágcsáló, vagy szikla?

A Curiosity Rover által készített NASA fotón egy olyan teremtmény található, aminek úgy tűnik, hogy feje és farka és négy lába, van. A különös lény fotóját egy japán tudós vette észre és Scott C. Waring, az UFO Sightings Daily oldal szerzője tette közzé. 

leny2.jpgEzt a furcsa lényt márciusban fedezte fel egy japán ember a Marson. Nem ez az első olyan állat a NASA fotókon, amelyet felfedeztek. Ez csupán egyike a különös lények hosszú sorának. Ne felejtsük el a legutóbbit, amely nagyon hasonlított egy mókushoz. Nos, úgy tűnik, ez egy rágcsálóra hasonlít, vagy talán egy gyík lehet.

Mivel a Marson kis mennyiségben jelen van a víz, lehetséges efféle sivatagi állatokat látni vándorlásuk közben… bár nagyon ritkán megfigyelhetők. Viszont, mi lenne, ha a NASA a Roverben található, apró, nagyon alacsony hőmérsékletű kamrákból állatokat eresztene a Mars felszínére, hogy teszteket végezzen?

Forrás: global-mystery.blogspot.hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr335383738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása