Icipici lényt találtak
2013. június 29. írta: Csiribusz

Icipici lényt találtak

Furcsa, tizenöt centis lényt találtak Chilében. A kutatók nem tudnak róla semmit, viszont azt jól elmesélik a pár nap múlva debütáló "Sirius"-ban. 

A Sirius címet viselő dokumentumfilmet pár nap múlva mutatják be Amerikában. Középpontjában egy aprócska, idegen lény áll, akiről azt feltételezik, hogy földönkívüli. 

 

pici1.jpg

Dr. Steven Greer és csapata több évtizede próbál bizonyítékot találni az idegenek létezésére. Az eredetileg orvos végzettségű UFO-kutató 1990-ben megalapította a Földönkívüli Intelligenciákat Tanulmányozó Központot. Dr. Greer szerint a Sirius nem egy újabb lagymatag, semmitmondó UFO-dokumentumfilm, hanem igenis egy komoly mondanivalóval rendelkező alkotás. 

Azt mondta, olyan interjúkat láthatunk benne, melyek alapján kétség kívül kijelenthetjük, hogy a kormány tud az idegenek létezéséről, sőt, az utazásuk mikéntje sem ismeretlen számukra. "Már rég tisztában vannak azzal, hogyan működnek a földönkívüliek űrhajói. Ezzel a technológiával nem lenne többé szükségünk sem olajra, sem szénre, sem pedig atomenergiára" – jelentette ki határozottan a doktor. 

Hogy mindebből mi igaz, és mi nem, és vajon tényleg látjuk, amint felboncolják a mini idegent, nem tudni. Mindenesetre itt egy trailer: 

 

 

Forrás: www.vidget.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr445383966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EquuiNOX 2013.06.30. 10:35:34

Üdv Csiribusz! Nekem tetszik az új oldal. :)

Csiribusz 2013.06.30. 10:36:52

@EquuiNOX: Na hála égnek, akkor ezek szerint lehet kommentezni

Horror018 2013.06.30. 11:09:34

Szép Napot Csiribusz!

Csiribusz 2013.06.30. 11:12:21

Horror018: Szép Napot! Köszöntelek!
süti beállítások módosítása