Gyilkos lény Namíbiában
2020. július 07. írta: Csiribusz

Gyilkos lény Namíbiában

Mi harapja le a háziállatok fejét?

Senki sem tudja, hogy milyen ragadozó áll a támadások hátterében. Rettegnek a namíbiai Ohaingu falu környékén élő emberek, akik napok óta nem mernek kilépni a házukból, ugyanis a területen egy rejtélyes ragadozó szedi az áldozatait. A titokzatos lény eddig több tucat kecskét gyilkolt meg úgy, hogy csak a fejüket harapta le.

rln01.jpg

rln.jpg

A helyiek elmondták, hogy nagyon félnek attól, hogy összefutnak a támadóval, akinek az áldozatait még a kutyák sem merik megközelíteni, sőt, az elmúlt napokban ők is rendkívül furcsán viselkednek. A falu vezetője szeretne véget vetni a rettegésnek, ezért profi vadászokat kért meg arra, hogy találják meg a ragadozót, és lőjék ki, ha másképpen nem tudják elfogni.

A környéken az is problémát jelent, hogy a helyiek nem tudják biztonságos helyre vinni a háziállatokat, amik így ki vannak szolgáltatva a rejtélyes lénynek. A vadászok elmondása szerint, ennél is nagyobb baj az, hogy a lakosok nem gyűjtik össze a leharapott fejű tetemeket, amelyeknek bűze felkeltette más ragadozó állatok figyelmét.

A vadászok jelenleg mindent megtesznek annak érdekében, hogy megtalálják azt a titokzatos lényt, ami ilyen furcsa módon végez más állatokkal, és ezáltal egy egész falut képes terrorizálni.

Forrás: globoport.hu; hir.ma

Képforrás: globoport.hu; hir.ma; aranfarms.com; kepek.4ever.eu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr9115813064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása