Az ismeretlen kutyalény újabb támadása
2020. február 25. írta: Csiribusz

Az ismeretlen kutyalény újabb támadása

Ezúttal egy kisfiú az áldozat

Nem olyan rég, egy szomorú esetet osztottam meg blogom olvasóival. Éppen egy évvel ezelőtt, Észak-Karolina Pantego nevű területén, 2019. február 15-én holtan találták a 77 éves Brenda Hamilton nyugdíjas tanárnőt. A halála oka állati támadás volt, egy ismeretlen kutyaféle által.

https://csiribusz.blog.hu/2019/12/02/ismeretlen_allat_tamadasa

kft1.jpg

Hátborzongató, de egy héttel ezelőtt, majdnem napra pontosan megismétlődött a szörnyűség Kentucky államban, Knott megyében. Az áldozat ezúttal egy kisfiú. 2020. február 18-án a tizenhárom esztendős Corey Joseph Godsey-t érte halálos támadás.

A gyermek egy rokonuknál tartózkodott, és ismerte a környéket. Annyit lehet még tudni róla, hogy magántanuló volt. A rendőrségi bejelentés szerint egy ismeretlen kutyaféle támadta meg. Az orvosi vizsgálat megállapította, hogy valóban állati támadás történt, de még nem tudják, milyen állat ölte meg a fiút.

kft2.jpgA bejelentés este fél hét körül történt, s a gyermek holttestét a Montgomery Creek Road mentén, egy magas dombon, erdővel körülvett területen találták meg. Az eső és a sötétség megakadályozták az első nyomok észrevételét, megtalálását. Senki nem tudja pontosan, mi is történt a gyermekkel azon a késő délutánon.

Lehet-e a két támadás között kapcsolat? A két gyilkosság helyszíne között több, mint 700 km van, ami igen nagy távolság, s ha csak pár nap telt volna el a két eset között, el is hessegetné az ember. De bármilyen nagy a távolság, egy év alatt egy ragadozó bőven meg tudja tenni, különösen, ha összefüggő, sűrű erdőségek segítik ebben. Az elgondolásra azonban nincsen semmi bizonyíték, így csak egy felvetés marad részemről. 

Írta: Csiribusz

Forrás: wymt.com

Képforrás: hindmanfuneralservices.com; wymt.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr3715491674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása