Szellem a játszótéren
2019. július 24. írta: Csiribusz

Szellem a játszótéren

Egy szép nyári napon a Rode Islandon élő Scotty Denton egy warwicki játszótéren figyelte az önfeledten játszó gyerekeit. Egy ideig nem történt semmi különös, majd Scotty arra lett figyelmes, hogy az egyik hinta őrülten el kezdett lengeni, annak ellenére, hogy senki nem ült rajta, és a szél sem mozgatta.

szj.jpg

A hintát az ismeretlen erő egyre vadabbul dobálta, és úgy tűnt, sosem fog megállni. Scotty gyerekei nem akartak hazamenni addig, amíg a furcsa jelenség tartott, s amiről sikerült egy nagyon hiteles videofelvételt készíteni, melyet meg is osztott a világhálón.

Vannak, akik szerint egy furcsa légörvény okozhatta a történteket, a paranormális jelenségeket kutató szakértők pedig azt gondolják, csakis egy szellem játszhatott a hintán. Vajon melyik tábornak lehet igaza?

Forrás: Rejtélyek világa / 2019. június-július, youtube.com – lejegyezte: Csiribusz

Képforrás: pinterest.com, youtube.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr9114969192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása