2017. június 15. 10:33 - Csiribusz

Az ördög szállhatta meg a perui iskolásokat?

Legalább 80 diák állítja, hogy démoni lény vette át felette az uralmat. Ördögi megszállás, tömeghisztéria, de akár diákcsíny is állhat annak az ügynek a hátterében, amely lázban tartja Perut, ahol az egyik iskolában legalább 80 diák számolt be arról, hogy démoni lény tartotta az uralma alatt.

megszall.jpg

Az ügyet még rejtélyesebbé teszi, hogy az orvosszakértők nem találnak reális, tudományos magyarázatot az iskolában történtekre, de egy paranormális kutató természetesen démoni, ördögi megszállásra gyanakszik.

A diákok elmondták, hogy egy külső, gonosz entitás költözött beléjük, aminek következményeként hatalmas gonoszságot éreztek, valamint nem tudták irányítani a testüket. Néhányan önkéntelenül rángatóztak, mintha görcs rázta volna őket.

Akadtak, akik úgy sikoltottak, ahogy a torkukon kifért, pedig erre semmi okuk nem volt. Az iskolások később nem tudták megmagyarázni a tetteiket, de olyan diák is akadt, aki arra sem emlékszik, hogy mit csinált.

A helyiek biztosak benne, hogy démoni megszállás történt. Ezt a gyanút erősíti az is, hogy állítólag egy ősi temetőre építették az iskolát, amiről az a hír járja, hogy gyakran megfordul benne az ördög, hogy megszállja testeket.

Már az, hogy egy temető maradványaira építették az iskolát, felbosszanthatta a szellemeket, de erre még rátett egy lapáttal, hogy a diákok gyakran azzal szórakoztak, hogy szellemet idéztek és komoly, paranormális erőket megmozgatni képes, játékokat játszottak.

Egyes orvosok szerint egyfajta tömeghisztéria tört ki, ám még az orvosok között is akad, aki ennél sokkal többet lát bele a jelenségbe. Az egyik megrémült anyuka arról beszélt, hogy a gyereke hányni kezdett, kiabált, fehér hab folyt ki a száján, az orvosok pedig nem tudtak magyarázattal szolgálni a diák állapotára.

Forrás: hir.ma; avilagtitkai.com

Szólj hozzá!
2017. június 14. 19:08 - Csiribusz

Óriási emberszabású lény garázdálkodik Amerika erdeiben

Egy gigantikus, több méteres lényről készült felvétel. Egy bizonyos Jake Gerdiner készítette azt a különös felvételt, melyen az egyik amerikai erdőben feltűnik egy nagyobb méretű, majomszerű élőlény.

816084_1.jpg

A kreatúra azonban szemmel láthatóan emberszerű vonásokkal rendelkezik, és felegyenesedve jár. A férfi a telefonjával készítette a videót, amit aztán feltett a Youtube videó megosztó portálra.

Ami különleges az egészben: a szakértők is megvizsgálták a felvételt, és azt nyilatkozták róla, hogy feltehetően valóban egy nagyméretű emberszabású majom lehet rajta.

Jake arra lett figyelmes az erdőben sétálva, hogy egy nyomasztó érzés kerítette hatalmába: mintha valaki figyelné őt. Ekkor kapta elő a telefonját, és kezdett filmezni, miközben furcsa zajokat is hallott, és a távolban egy hatalmas, szőrös majomszerű lényt látott sétálni.

Szerinte tisztán kivehető volt a lény törzse, feje és karjai. Soha nem látott hasonlót, és tudta, hogy valami különlegeset lát. Szerinte ez maga a Nagylábú lehetett, hacsak nem jelentettek a környéken cirkuszból elszökött gorilláról.

Ilyen esetről viszont nem tudni, így feltehetően Jake valóban a legendás kriptidet láthatta és vehette videóra. A felvételen noha nem sok minden látszik, de a rendelkezésre álló információk alapján elképzelhető, hogy tényleg sikerült lencsevégre kapni a Nagylábút.

Forrás: avilagtitkai.com

Képforrás: express.co.uk

Szólj hozzá!
2017. június 12. 19:07 - Csiribusz

Földönkívülit kapott puskavégre

Már négy éve borzolja az a videó az ufóhívők idegeit, amelyen egy állítólagos kolumbiai farmer egy földönkívüli lényt lőtt agyon vadászpuskával. A videó több verziója is megtalálható a YouTube-on így, vagy úgy megvágva. Eladták már a rejtélyes Chupacabra lelövésének, földönkívülinek, és ismeretlen szörnynek is.

A történet szerint: Egy Pablo Ortes nevű kolumbiai farmer vadászni indult társaival és kutyáival a dzsungelbe. Néhány óra múlva a kutyák vadul csaholni kezdtek, mire egy különös kreatúra ugrott elő ijedten a közeli bokrokból. Vesztére. A farmer a dupla csövű vadászpuskájával egyből leszedte.

maxresdefault.jpg

Az esetet egyik társa videokamerával vette fel, így a furcsa lényt is megörökítették. A felvétel felkerült a YouTube-ra, ahol kalandos útjára indult. Mára már több millióan látták, és mondták el a véleményüket róla.

A farmer azt állítja, hogy azóta is lefagyasztva őrzi a lény testét, és nem hajlandó megválni tőle. Sőt, meg sem mutatja senkinek, mert attól fél, hogy ellopják, és így akarják majd meghazudtolni a videóját, és megszégyeníteni őt az emberek előtt...

Sokan azt feltételezik, hogy több filmből ollózták össze a jelenetet. Alighanem egy hawaii vaddisznóvadászat (idegen lénnyel felturbózott) képei vannak összevágva egy kamu szörnytetem vizsgálatának felvételével...

De még a helyszínek sem stimmelnek: A videó elején teljesen más az aljnövényzet. Amikor már a halott lényt mutatják, ott viszont könnyező pálmák láthatóak, amik némelyek szerint nem őshonosak Kolumbiában. A hely, a környezet alapján inkább egy hawaii-i helyszínnek tűnik.

Mások szerint Pablo szörnyű kiejtéssel beszéli a spanyolt, sőt a spanyolul tudók jórészt nem is értették, hogy mit beszél. A lövés után, amikor a farmer odalép, hogy megnézze a lelőtt lényt, sokak szerint túlságosan rájátszik az ijedtségre, így a jelenet nem hátborzongató, hanem inkább nevetséges.

Szakértők véleménye, hogy a tetem alighanem egy majomé lehetett,vagy legalábbis majomtestrészekből állították össze... nem túl hitelesen...

Vajon valóban földönkívüli lényt ejtettek el, esetleg a rejtélyes vérszívó Chupacabrát, netán egy mutáns majmot? Vagy tényleg egy hatalmas átverést láthatunk a felvételeken?

Forrás: ripost.hu

Szólj hozzá!
2017. június 08. 12:21 - Csiribusz

Nyolc birkát téptek szét Kecskéstelepen

Az alábbi cikket White Dragon nevű olvasónk küldte. Köszönjük!

Szeged - Másodjára ölték le a birkáit Kecskéstelepen, a Palánkai utcában Nagy Istvánnak. A 70 felett járó férfi megdöbbent: állatait hétfő hajnalban szétmarcangolva találta.

- Az ajtót átugorva már nem bír bejutni a kutya, tavasszal megerősítettem az ajtókat és a kerítést is - utalt vissza a ságvári telepi nyugdíjas a tavaly nyári esetre, amikor 21 birkája veszett oda. - Este még megetettem őket, rájuk zártam az ajtót. Szóltam nekik, hogy barikáim, és jöttek utánam, mint a vonat - elevenítette fel a vasárnap estét Nagy István.

kt1.jpg

A telken – amely egykor szeméttelep volt – az ólba bezárt birkákat az ajtót szétrágva gyilkolta le egy ismeretlen állat. – Nézze meg! – mutatott a faajtón tátongó hatalmas lyukra Pista bácsi, miközben a felfújódott birkatetemek közé léptünk. – Ez a valami szétrágta az állatok fejét, egy-kettőnek átharapta a combját is, egészen a csontig – mutatta be a borzasztó részleteket. Megtudtuk: a környéken két farkaskutya is szabadon garázdálkodik, ezért gondolta Pista bácsi, hogy kutyák végezhettek állataival. Elmesélte, egy telekvégi tulajdonos állatai is hasonló sorsra jutottak – reggelre valami szétmarcangolta őket. Az ólban éjszakázó 8 állatból 3 maradt életben, de súlyos sérüléseket szereztek, kényszervágással könnyítettek rajtuk.

kt2_1.jpg

Oda lett a kosom is, amiért közel 100 ezer forintot fizettem – próbálta forintosítani a tragédiát a ságváritelepi férfi. – Nagyon erős állat lehetett, a vastag ajtódeszkát szétrágva jutott be az ólba. Kitépte a bárányok gégéjét, többségük ezért vérzett el – mutatott egy elhullott állatot. – Ha egy környékbeli kutya volt, nem hiszem el, hogy a gazdája nem látta: kedvence nyakig véresen tért haza. 

Nagy István szerint a bárányok hallgatnak: még vágáskor sem „nyüszítenek", a megrémült állatok néma csendben várják a halált.

kt3_1.jpg

Egy kutyákkal foglalkozó szakember szerint a cél nélküli gyilkolás leginkább a harci kutyákra jellemző. Ha egy nagy testű kutya éhes, általában egy gyenge állattal végez. A többit megkíméli. Azt is megtudtuk: a legtöbb problémát nem a szabadon élő állatok okozzák, hanem a kiengedett, otthonról elszökött kedvencek. Információnk szerint az elmúlt időszakban több hasonló eset is történt Kecskéstelepen és környékén. Nagy István széttépett birkáinak ügyében a rendőrök feljelentést tesznek.

2009 augusztusában Nagy Istvánnak 21 birkáját végezték ki nagy testű kutyák. Akkor Veprik Róberttől, a vadaspark igazgatójától megtudtuk: 2007 novemberében három mezopotámiai dámszarvas és nyolc törpekenguru pusztult el. Az ebek addig űzték a különleges, ritka állatokat, amíg azok nyakukat nem törték. Felbecsülhetetlen kárt okoztak, hiszen a mezopotámiai dámszarvasok a veszélyeztetett fajok közé tartoznak, mindössze ötszáz él belőlük a világon. Egy másik támadásban, 2002-ben vikunyák pusztultak el.

Forrás: delmagyar.hu

Címkék: Hírek
1 komment
2017. június 03. 09:39 - Csiribusz

Fejjel lefelé mászó démon Ukrajnában?

Egy híd alatt jelent meg, senki sem tudja, hogy pontosan hogyan került oda, vagy hogy mi lehet. Egy rendkívül bizarr felvételt rögzítettek valahol Kijevben, Ukrajna fővárosában. Ezen a felvételen valami olyan dolog látható, amire az Internet népe sem tudott kellő magyarázatot adni.

A felvétel este felé készült, és az egyik híd alatt valami furcsa alak sejlik fel. Nem kivehető tisztán, hogy ez az alak egy emberi alak, vagy valamilyen más lény, de az tisztán látszik, hogy ez a valami fejjel lefelé végigmászik a híd alján. Mindezt úgy, hogy nem esik le, mintha nem is hatna rá a gravitáció.

ud.jpg

A lényt állítólag senki sem vette észre a helyszínen, és a kamerás is csak utólag figyelt fel arra, hogy a híd alján valami mászott, amikor visszanézte a kész anyagot. Az azóta Netre került videóval kapcsolatban rengetegen találgatnak, mert senki sem tud egyértelmű magyarázatot adni rá.

Ha egy emberi alak az, akkor sokak szerint kizárt, hogy ilyen gyorsan végigmászott volna a híd alatt, mert a hídon semmiféle fogódzkodásra alkalmas felület nem volt, ráadásul eszközökkel nem lehetett volna ennyire gyorsan haladni. Akadt olyan elképzelés is, miszerint egy madárról lehet szó. Azonban a felvételbe belenagyítva nem lehet egyértelműen eldönteni ezt sem.

Egy másik teória szerint démoni lényt sikerült rögzíteni, amint fejjel lefelé mászott át a hídon. A szkeptikusok szerint pedig pusztán arról van szó, hogy az egész videó egyfajta átverés, egy ügyes és előre megrendezett trükkfelvétel. Ám egyik tábor sem tudja bizonyítani az igazát, így marad a rejtély: mit is láthatunk a felvételen?

Forrás: avilagtitkai.com

Szólj hozzá!