2017. sze 20.

Bizarr, szem nélküli lény

írta: Csiribusz
Bizarr, szem nélküli lény

Preeti Desai , a National Audubon Society (egy 112 éves, nemzetközi környezetvédelmi nonprofit szervezet) közösségi média-menedzsere töltötte fel a Twitterre azokat a képeket, amelyeken egy olyan ijesztő lény látható, amelyet a Harvey hurrikán sodort a partra Texasban.

bl1.jpg

A képeken jól látszik, hogy a hatalmas, hurkaszerű teremtménynek nincs szeme, viszont rengeteg éles foggal, hosszú, farokszerű nyúlvánnyal rendelkezik. Desai elmondta, hogy nagyon szeret az állatokkal és a természettel foglalkozni, de a Texas City partjain talált lény még őt is sokkolta.

bl2.jpg

A nő eleinte azt feltételezte, hogy valamilyen angolnaszerű állatról lehet szó, ám a kollégáival nem tudták beazonosítani a teremtményt, úgyhogy a Twitteren kértek segítséget: ...

Tovább Szólj hozzá

Hírek Érdekességek Rejtélyes lények

2017. sze 20.

Van valami a Marson

írta: Csiribusz
Van valami a Marson

A NASA Marsjáró egyik felvételén egy szokatlan, hosszú, csúszómászóra emlékeztető létforma bukkan fel a sziklák között. Ez az első egyértelmű bizonyíték az idegenekre a Marson?

mars1.jpg

A szóban forgó felvételen valóban van valami szokatlan, ezt még maguk a szkeptikusok is elismerik. Egy hosszú valami tekereg a sziklák között, mely látszólag elválik a környezetétől. De mi lehet pontosan? A fotót látva sokak vélik úgy, hogy egy idegen életformát sikerült lencsevégre kapnia és megfigyelnie a NASA-nak.

A képen látható valami túl szabályos és sima ahhoz, hogy repedés legyen a sziklán. Víz által vájt folyás sem lehet, így nem túl sok más magyaráztat jöhet szóba. Nem ez lenne az első, hogy a Marsi felszínen érdekes, biológiai ...

Tovább Szólj hozzá

Hírek Érdekességek UFO-téma Rejtélyes lények Modern regék

2017. sze 13.

Luca D'Andrea: A gonosz maga

írta: Csiribusz
Luca D'Andrea: A gonosz maga

agm.jpgEgy elátkozott hely. Egy kihűlt ügy. Egy gyilkos, aki nem hagyott nyomot.”

Nagy várakozással vettem kezembe az első könyves olasz író regényét és azt kell mondanom, nem csalódtam. A könyv nagyon tetszett, szívből ajánlom mindenkinek.

Az amerikai Jeremiah Salinger sikeres dokumetumfilmes, aki feleségével és kislányukkal a dél-tiroli Siebenhochba költözik. Az emberek itt kedvesek, a táj csodás, valami mégis beárnyékolja a falucska mindennapjait.

1985-ben brutálisan lemészároltak három fiatalt a közeli Bletterbach-szurdokban. A gyilkost sosem találták meg, így az sem derült ki, valójában mi történt. S ha mindez nem volna elég, a környék hemzseg a legendáktól, mítoszoktól egy elveszett népről, évezredeket túlélő ...

Tovább Szólj hozzá

Könyvek és filmek

2017. sze 13.

Szörnyszülöttet hozott világra...

írta: Csiribusz
Szörnyszülöttet hozott világra...

Egy félig ember, félig bárány kinézetű szörnyszülöttet hozott világra egy birka egy dél-afrikai faluban. A falu idősei úgy vélik, hogy a teremtményt az ördög küldte. A Dél-Afrika keleti részén fekvő 4000 fős Lady Frere lakói félelemben élnek, boszorkányságnak titulálva, hogy egy ilyen szörny megszülethetett.

bl.jpg

Miután a képek tűzvészként terjedtek az interneten, a mezőgazdasági szervezetek szakértőket küldtek ki a helyszínre, derül ki a  The Sun ból. Dr. Lubalo Mrwebi , főállatorvos elismerte, hogy a holtan született bárány első ránézésre emlékeztet egy emberi csecsemőre, de nincs emberi része. A bárány, aki a szörnyszülöttet hozta világra, valójában valószínűleg egy vírust kapott el a vemhesség korai szakaszában.

...
Tovább Szólj hozzá

Hírek Érdekességek

2017. sze 13.

A megtaláló

írta: Csiribusz
A megtaláló

A megtaláló – amerikai horrorfilm, 2014.

mt.jpgRendezte: Alexander Yellen

Szereplők:

Alyson Simon – Jaime Pressly

Jonathan Simon – Patrick Muldoon

Claire Simon – Kylie Rogers

Janine – Marina Sirtis

Kukás – Steve Austin

Dr. Freeman – Tobin Bell

Ken Stevens – Mark DeCarlo

Cobbs – Joseph Gatt

Carol – Mary Pat Gleason  

Válása után Alyson vidékre költözik a kilencéves lányával. Hamarosan rájön, hogy az ingatlanügynök elfelejtette egy apróságról tájékoztatni, hogy öt évvel ezelőtt brutális családi gyilkosság történt az öreg házban. Alyson, és később a volt férje, Jonathan is ráébrednek arra, hogy minden baj forrása az a gonosz baba, amit ott felejtettek, és most Claire -hez került. A baba kifordította ...

Tovább Szólj hozzá

Könyvek és filmek

2017. sze 13.

Felvétel egy Tibetben az égből lezuhant sárkány teteméről?

írta: Csiribusz
Felvétel egy Tibetben az égből lezuhant sárkány teteméről?

Sokkoló, rendkívül jó minőségű felvételen látható a legendás lény. Valódi felvételtől van szó? Eredetileg 2016-ban került elő az a felvétel, mely akkoriban az egész internetet bejárta. Valaki ugyanis azt állította, hogy ő készítette a videót, melyen egy hatalmas, sárkányszerű lény teste látható. A lény leginkább egy sárkány r a hasonlított.

ts1.jpg

Napjainkban a sárkányokat a tudomány nem ismeri el. Pontosabban azokat a legendás, hatalmas szárnyakkal és tűzokádási képességekkel rendelkező lényeket nem tartják valósnak, amiket a filmekből ismerünk. Ennek ellenére számos kultúra ábrázolta őket, és nagyon sok régész is úgy gondolja, hogy bizonyosan élhettek a múltban, mivel például a kínaiak művészetére és ...

Tovább Szólj hozzá

Hírek Rejtélyes lények Régi idők nyomában