Majomember-család Kaliforniában
2018. február 03. írta: Csiribusz

Majomember-család Kaliforniában

A kaliforniai Fresno megyében található Avocado-tó közelében rendszeresen látnak mostanában egy egész Nagylábú-családot. Jeffrey Gonzalez parakutató nyilatkozata szerint egy itt élő farmer és gyermekei például többször megfigyeltek már összesen hat, mindig együtt érkező majomembert, amelyek éjszakánként keresik fel a tanyájukat, és olykor annyira izgalomba jönnek, hogy sebesen futkosnak fel és alá. Az egyik ráadásul, legutóbb egy disznót cipelt a vállán, amit egy másik farmról zsákmányolhatott.

Gonzalezt nem lepte meg a hír, mert az utóbbi időben egyre több Nagylábú-észlelést jelentenek a környékről, azt viszont örömmel vette tudomásul, hogy ennyi példányt látnak a szemtanúk egyszerre: úgy véli, ez arra utal, hogy a civilizáció terjeszkedése nem fenyegeti teljes kihalással a fajt.

bf.jpg

Forrás: Hihetetlen magazin / 2017. december – lejegyezte: Csiribusz

Képforrás: youtube.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr6713538171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása