Fényképek egy Jeti párról
2017. december 16. írta: Csiribusz

Fényképek egy Jeti párról

A lenyűgöző fényképek 2013-ban készültek közel Bradfordhoz, Pennsylvaniaban. Úgy tűnik, hogy egy pár Jeti szerepel rajtuk, ahogy vándorolnak a fák között. John Stoneman természetjáró vette észre a hét láb magas állatokat mindössze pár méterre a főút melletti a fáktól, a Kinzua State Parkban.

jp1.jpg

jp2.jpg

jp3.jpg

Az 57 éves Stoneman, akkor észlelte a titokzatos alakokat, ahogy mozognak az erdőben, amikor barátnőjével utazott haza az Őszi Fesztiválról. Gyorsan felkapta a kamerát, és elkészítette ezeket a csodálatos felvételeket, ahogy lelassított az autóval az út mentén.

Ez a felvétel lehet a legjobb bizonyíték arra, hogy létezik még a legendás észak-amerikai lény. Stoneman elmondta, hogy ő maga szkeptikus és nem hisz a Jetik létezésében, de amit látott az egészen biztosan nem medve volt. Szélesebbek voltak a vállai és másképp mozgott, nem úgy mint egy medve, hanem mint egy férfi.

Az első kritikus reakciók szerint, csak egy földlabda látható a felvételeken, de visszamentek a pontos helyre ahol a fotó készült és nincs földlabda a helyszínen.

Forrás: dailymail.co.uk; hir.ma

Képforrás: dailymail.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr3913453525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása