Macskaszerű bébiszörny
2017. október 24. írta: Csiribusz

Macskaszerű bébiszörny

Malajziában a közelmúltban pánikot okozott egy különös lény rejtélye. A macskaszerű, emberarcú bébiszörny miatt végül a rendőrségnek kellett hivatalos közleményt kiadni. Ebben pedig cáfolták, hogy a lény valódi lenne – írja a Daily Mail.

msz2.jpg

A mutáns teremtményről szóló képek és videók azonban addigra már elárasztották az egész internetet és felkorbácsolták a kedélyeket. A történet szerint a lény egy titkos laboratóriumból származik és Malajzia Pahang régiójában örökítették meg. A rendőrfőnök Datuk Rosli Abdul Rahman azonban közölte, hogy a kép biztosan nem Malajziában készült, hanem valaki az internetről töltötte le. A bébiszörny pedig igazából nem élő, hanem műanyagból, azaz szilikonból van és egy farkasember-bébi, amit online lehet megvásárolni.

A rendőrfőnök a hivatalos közlemény után abban bízik, hogy végre lenyugodnak a kedélyek és megszűnik a pánik, így végre vége lesz az ostoba rémhíreknek. 

msz3.jpg

msz1.jpg

Forrás: hir.ma

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr713069506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása