Sötét hullám
2017. október 01. írta: Csiribusz

Sötét hullám

Sötét hullám – amerikai - dél-afrikai horrorfilm, 2012.

sh1.jpegRendezte: John Stockwell

Szereplők:

Kate Mathieson – Halle Berry

Jeff – Oliver Martinez

Tommy – Mark Elderkin

Brady – Ralph Brown

Kate Mathieson cápaszakértő, párjával Jeff-fel, a fehér cápák megfigyelésével és filmezésével foglalkozik Fokváros vizein. Egy napon azonban elpártol tőlük a szerencse. Egyik búvártársukat elkapja és szétmarcangolja egy cápa. Kate-et annyira sokkolják az átélt események, hogy többé nem hajlandó merülni. Időközben Jeff-fel is megromlik a kapcsolata, különválnak, Kate pedig feladja a munkáját, turistáknak mutogatja a fókákat és a bálnákat.

Egy évvel később azonban Jeff váratlanul felbukkan és nincs egyedül. Egy milliomos férfit hoz magával, aki azzal az ajánlattal kereste fel, hogy a fiát és őt vigye ki jópénzért egy ketrec nélküli, merüléses cápalesre. Kate hallani sem akar az ajánlatról, de a milliomos igencsak nagyvonalú és Kate-nek komoly anyagi problémái vannak...

Írta: Csiribusz

Képforrás: tv24.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr912903596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása