Bizarr lény a Fülöp-szigeteknél
2017. október 01. írta: Csiribusz

Bizarr lény a Fülöp-szigeteknél

Egy nehezen azonosítható tengeri lény tetemét vetette partra a víz Fülöp-szigeteknél. Senki sem tudja, hogy mi az. Ez a valami annyira nehezen azonosítható, és annyira nem lehet egyetlen eddig ismert élőlényhez hasonlítani, hogy sokak szerint vagy egy új faj, vagy valamiféle tengeri szörny lehet. Természetesen a földönkívüli lény teória is felmerült a bizarr tetemmel kapcsolatban.

Az állat teste 9,7 méter hosszú volt, és eredetileg Maasin tengerpartján találták meg, miközben már erősen oszlásnak volt indulva. Azonnal a helyszínre hívták a szakértőket, akik tanácstalanok voltak az állat besorolását illetően.

fsz00.jpg

Az egyik szemtanú, aki látta a testet és fotókat is készített, azt állítja, látott már furcsa dolgokat a tengeren és a tengerparton, de ilyen lényt még soha nem vetett partra a víz.

Nem ez az első eset, amikor a Fülöp-szigetek egyik részén rejtélyes állattetem bukkan fel, idén februárban például egy 6 méter hosszú fehér, organikus masszát találtak nem messze a most talált tetem helyétől.

Sokan azt találgatják, hogy mi a csoda lehet a most partra vetett "szörny". A legtöbben egy erősen elbomlott bálnatetemre tippelnek, míg mások egy eddig ismeretlen fajra. Annyira előrehaladott állapotban van a test bomlása, hogy az szinte teljesen ellehetetleníti a további vizsgálatokat.

Forrás: avilagtitkai.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr1912913203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása