Bizarr, szem nélküli lény
2017. szeptember 20. írta: Csiribusz

Bizarr, szem nélküli lény

Preeti Desai, a National Audubon Society (egy 112 éves, nemzetközi környezetvédelmi nonprofit szervezet) közösségi média-menedzsere töltötte fel a Twitterre azokat a képeket, amelyeken egy olyan ijesztő lény látható, amelyet a Harvey hurrikán sodort a partra Texasban.

bl1.jpg

A képeken jól látszik, hogy a hatalmas, hurkaszerű teremtménynek nincs szeme, viszont rengeteg éles foggal, hosszú, farokszerű nyúlvánnyal rendelkezik. Desai elmondta, hogy nagyon szeret az állatokkal és a természettel foglalkozni, de a Texas City partjain talált lény még őt is sokkolta.

bl2.jpg

A nő eleinte azt feltételezte, hogy valamilyen angolnaszerű állatról lehet szó, ám a kollégáival nem tudták beazonosítani a teremtményt, úgyhogy a Twitteren kértek segítséget: Ilyenkor remek választás a Twitter, mert rengeteg kutató, biológus, tudós nézi nap, mint nap az oldalt, ők pedig segíthetnek kideríteni, hogy mi ez.”

bl3.jpg

Desai arról is beszélt, hogy a legtöbben szintén arra tippeltek, hogy angolnaszerű állatról lehet szó, de napokig senki sem jelentkezett a megoldással. Ellenkezőleg, sok hozzászóló inkább csak trollkodott a dolgon. Az egyik kommentben például azt írták, hogy „ez csak egy átlagos texasinak néz ki”, míg egy másik szerint „ez Gemma Collins”.

Értékelhető választ végül Dr. Kenneth Tighe biológus adott, aki az egyik külföldi oldal cikkében azt nyilatkozta, hogy egy agyarfogú kígyóangolna lehet a furcsa lény. Ez a fajta angolna az Atlanti-óceán nyugati részén, 30-90 méter mélységben él.

Forrás: hir.ma; szeretlekmagyarorszag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr8512867910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása