Felvétel egy Tibetben az égből lezuhant sárkány teteméről?
2017. szeptember 13. írta: Csiribusz

Felvétel egy Tibetben az égből lezuhant sárkány teteméről?

Sokkoló, rendkívül jó minőségű felvételen látható a legendás lény. Valódi felvételtől van szó? Eredetileg 2016-ban került elő az a felvétel, mely akkoriban az egész internetet bejárta. Valaki ugyanis azt állította, hogy ő készítette a videót, melyen egy hatalmas, sárkányszerű lény teste látható. A lény leginkább egy sárkányra hasonlított.

ts1.jpg

Napjainkban a sárkányokat a tudomány nem ismeri el. Pontosabban azokat a legendás, hatalmas szárnyakkal és tűzokádási képességekkel rendelkező lényeket nem tartják valósnak, amiket a filmekből ismerünk. Ennek ellenére számos kultúra ábrázolta őket, és nagyon sok régész is úgy gondolja, hogy bizonyosan élhettek a múltban, mivel például a kínaiak művészetére és kultúrájára nagy ráhatással voltak.

ts2.jpg

A felvételen, melyet közzétettek, egy sárkány összetört teteme látható, közvetlen közelről - állítja a videó készítője. Az égből zuhant alá, valahol Tibetben, de ennél többet aligha tudni a videó készítésének körülményeiről.

Sokan látták a videót, és rengetegen kezdték el kielemezni, hátha rájönnek belőle néhány dologra. A szkeptikusok is megpróbálták szétcincálni, de még nekik sem sikerült.

Továbbra sem zárták ki a hamisítvány lehetőségét, de azt mondta az egyik szkeptikus szakember, aki alaposan körbejárta, és analizálta a videót, hogy: "Ha ez valóban hamisítvány, akkor az a legjobb minőségű hamisítvány, amit valaha láttam, és minden elismerésem a sárkány tetemének elkészítőjéhez!"

Hogy valós-e a sárkány tetem? Nem tudni. Ám abban sokan hisznek, hogy ilyen, és ehhez hasonló lények élhetnek a világunkban, méghozzá egy velünk párhuzamos világban, vagy elrejtőzve a világ ma még utolsónak fennmaradt, ember által ritkán látogatott, érintetlen területein...

Forrás: avilagtitkai.com

Képforrás: pinterest.com; avilagtitkai.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr1412826320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EquuiNOX 2017.09.13. 19:34:33

Nagyon élethűen néz ki,de szerintem csak egy szobor,amit agyagből vagy valami ilyesmiből formáltak meg.Én úgy gondolom,ha valódi lenne akkor az elég nagy vihart kavarna,benne lenne a mainstream médiában is.Mondjuk én örülnék a legjobban annak ha léteznének sárkányok. :)

Slepy 2017.09.14. 00:49:53

A kérdés az, hogy bomlásnak indult vagy sem?
süti beállítások módosítása