Valaki figyel
2017. augusztus 01. írta: Csiribusz

Valaki figyel

Valaki figyel – amerikai thriller, 1978.

vf.jpgRendezte: John Carpenter

Szereplők: Laura Hutton – Leigh Michaels

David Birney – Paul Winkless

Adrienne Barbeau – Sophie

Charles Cyphers – Gary Hunt

Egy „új élet” kezdete mindig izgalmas, főleg, ha az ember fiatal és talpraesett. Így gondolta ezt Leigh Michaels is, amikor kibérelte Los Angeles-i lakását egy modern bérház sokadik emeletén. Az új város, az új otthon, új munkahely és új barátok inspirálóan tudnak hatni az ember lányára, de Leigh egy dologra nem számított: minden új mellett ugyanúgy felbukkanhatnak a beteges elmék, akik képesek pokollá tenni az ember boldogságát.

A titokzatos zaklató ott van mindenütt, bekúszik az életébe, az otthonába, még a munkahelyére is. Az életvidám lány először nem foglalkozik a dologgal, de ahogyan telik az idő, az ismeretlen egyre agresszívebb, egyre vakmerőbb lesz, és Leigh arra ébred egy reggel, hogy új életében egy új érzés jelent meg: a félelem...

Írta: Csiribusz

Képforrás: imdb.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr4112691085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása