A szörny
2017. augusztus 01. írta: Csiribusz

A szörny

A szörny 1-2. – amerikai horrorfilm, 1996.

sz.jpgRendező: Jeff Bleckner

Szereplők:

Whip Dalton – William L. Petersen

Kathryn Marcus – Karen Sillas

Mike Newcombe – Sterling Macer Jr.

Schuyler Graves – Charles Martin Smith

Dr. Herbert Talley – Ronald Guttman

Dana Dalton – Missy Crider

Osborne Manning – Denis Arndt

Lucas Coven – Larry Drake

A lény új vadászterületet keresett és meg is találta a barátságos kis tengerparti település mellett, Graves Pointnál. Óriási teste rejtve maradt sokáig a tenger sötét mélységeiben. Néha azonban megdézsmálta a halászok csapdáit és amikor már nem maradt mit ellopnia, új zsákmány után nézett. Attól kezdve titokzatos körülmények között tűntek el a csónakok és vitorlások utasai.

Whip Dalton és Mike Newcomb – helyi halászok – mindennapos munkájukat végzik a tengeren, amikor a partiőrség kérésére egy elhagyatott kis gumicsónakot húznak ki a vízből hajójuk fedélzetére. Nincs abban semmi különös, ha elszabadul egy-egy mentőcsónak, de az már felettébb szokatlan, amikor erős ammóniaszagot áraszt és egy furcsa, hatalmas méretű karom esik ki belőle. Dr. Herbert Talley tengerbiológus szerint ez a karom egy Humboldthoz tartozik, amely gigantikus méretű lehet.

A kisváros lakói azonban, mintha nem fognák fel a veszélyt. Még a polgármester sem veszi komolyan a helyzet súlyát. Meggondolatlanságukkal magukra haragítják az állatot, és az nem rest elégtételt venni a sérelmeiért...

Írta: Csiribusz

Képforrás: cinematerial.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr8912695013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása