2017. júl 17.

The Monster / A szörny

írta: Csiribusz
The Monster / A szörny

The Monster / A szörny – amerikai horrorfilm, 2016. 

mons.pngRendező: Bryan Bertino

Szereplők:

Kathy - Zoe Kazan

Lizzy - Ella Ballentine

Jesse - Aaron Douglas

Leslie Williams - Christine Ebadi

Roy - Scott Speedman

Monster - Chris Webb 

Anyukám szerint nem léteznek szörnyek. De téved. Odakint vannak, várnak rád. Figyelnek. Ott vannak a sötétben. Néha látjuk őket. Néha nem. Most már tudom.” 

A fiatal anyuka, Kathy úgy érzi, élete egyhangú, sivár és semmi öröme nincs a piáláson és a drogozáson kívül. Egyetlen embernek azonban nagyon fontos a személye, a kislányának, Lizzynek. Lizzy megszokta, hogy életunt anyjáról gondoskodni próbáljon a maga tizenegy évével, így mire Kathy egy reggel felébred, a kislány már összecsomagolta a bőröndjeiket, hogy elutazzanak apjához egy másik városba.

Kathy kapcsolata a kislányával nem felhőtlen, bánja is, amiért autóval kettesben vágnak neki az utazásnak. Az éjszaka egy magányos, erdei úton éri őket, s a látási viszonyokat még az esős idő is megnehezíti, amikor váratlanul egy farkas áll meg előttük az út közepén. Kathy félrerántja a kormányt, de szerencsére egyikőjüknek sem esik baja. A farkas azonban döglötten fekszik az út közepén.

Jó, ez még semmit nem jelent, ilyen van, mondhatnánk. Ám Kathy észrevesz valamit az állat nyakában. Egy hatalmas fogat. Egyik állat levadássza a másikat, ebben sincs semmi szokatlan, Kathyt nem is érdekli, csupán a kis Lizzyt foglalkoztatja. Ám kezd furcsa lenni a helyzet. Megérkezik az autómentő és a segítségükre siető férfi nyomtalanul eltűnik, ahogyan a farkas teteme is. Minden a szemük láttára zajlik, mégsem vesznek észre semmit. Mi történik itt? Miközben anya és lánya az érthetetlen helyzeten elmélkedik, az erdőből valami szörnyűség leselkedik rájuk...

Írta: Csiribusz

Képforrás: prettybird.co

Szólj hozzá

Rejtélyes lények Könyvek és filmek