Csillagközi lény testét találták meg Oroszországban
2017. július 17. írta: Csiribusz

Csillagközi lény testét találták meg Oroszországban

Az orvosszakértők szerint a testet legalább 20 egyéni jellemző különbözteti meg az embertől... Egy különleges, csillagok közül érkezett földönkívüli lényre hasonlító mumifikálódott tetem került elő Oroszországból.

A lény sok jellemzőjét tekintve nem hasonlít az emberre, és egy középkorú nőt találta meg. Tamara Vasilievna Prosvirina a helyi városka - Kysthym - temetőjében talált rá a különös szerzetre, mely azonnal látszott, hogy nem emberi. A sír mögött vett észre valami furcsát. Egy lény bámult rá, hatalmas fejével és nagy szemeivel.

A lény kicsi volt, még az 50 centimétert sem érte el, de mégis a testhez képest nagy fejjel rendelkezett. Külsőre egyáltalán nem hasonlított az emberre. Furcsa, visításszerű hangok hagyták el a lényt, ami igen fenyegetően hatott. A csillagközi utazó sebesült lehetett, mert nagyon nehézkesen, darabosan mozgott.

Ekkor döntött úgy, hogy bármi is az, hazaviszi magával, mert már akkor sejtette, hogy történelmi jelentőségű dologra bukkant, ami nem csak az ő életét változtatja meg, de másokét is.

Otthon a még mindig lélegző élőlényt alaposan megvizsgálta. A lény alig volt 25 centiméter magas. A kezei és lábai vékony, hosszú ujjakban végződtek, a hasán pedig nem látszódott köldök nyoma, ami pedig minden földi emlős jellegzetessége.

A lényt az idős hölgy Aleshenkanak nevezte el, és etetni kezdte. A titokzatos földönkívüli nem ürített, hanem a bőrén keresztül salaktalanította magát. Olyan volt, mintha izzadt volna, amit a néni rendszeresen letörölt róla.

Mivel a nő egyre furcsábban viselkedett, a pszichiátriára szállították, így a lény később szép lassan éhen halt, mivel továbbra is sérült volt és nem volt képes önmagát ellátni.

csk1.jpg

A teteme mumifikálódott, és egy későbbi házkutatás során találták meg a földönkívülit, ami azonnal tudósok kezébe került, hogy kiderítsék róla, hogy pontosan mi is lehet.

Rengeteg különféle elmélet született arról, hogy mi is lehetett ez. Egyesek szerint az orosz idős hölgy egy radioaktív sugárzástól eltorzult csecsemőt találhatott, és azt próbálta meg felnevelni otthonában.

csk2.jpg

Annyi bizonyos, hogy 20 olyan egyedi jellemzője volt a múmiának, melyek azt sejtetik, hogy nem emberi lényről van szó. Az azonban a tudósok szerint önmagában még nem jelent semmit, csak annyit, hogy 20 deformitást fedeztek fel rajta.

csk3.jpg

Hogy mi lett végül az idegen lény testével, azt nem tudni. Egyes források szerint a múmia eltűnt, mások szerint az orosz titkosszolgálatok tették rá a kezüket, és megpróbálták egy fedősztorival eltusolni az ügyet, egy idős korára megbolonduló öreg hölgyről. Az ugyanis kapóra jött nekik, hogy Tamara Vasilievna Prosvirina pszichiátriai kezelésre szorult, így senki sem hitte volna el a meséjét. Másfelől könnyen lehet az is, hogy nem véletlenül nyilvánították mentálisan labilisnak a lény megtalálását követően...

Mi lehetett ez a lény? Egy csillagközi utazó? Egy koraszülött, radioaktív sugárzásban eltorzult csecsemő? Egy genetikai mutáns? Az igazságot talán sosem tudjuk meg.

Forrás: avilagtitkai.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr1712669869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása