Backcountry
2017. június 29. írta: Csiribusz

Backcountry

Backcountry – kanadai horrorfilm, 2014. 

bc.jpgRendezte: Adam MacDonald

Szereplők:

Missy Peregrym - Jenn

Eric Balfour - Brad

Nicholas Campbell - vadőr

Jeff Roop - Alex

Azt mondják, a legjobb regényeket az élet tudja írni, de néha megtörténnek olyan hátborzongató események is, melyek filmbe illőek. Ilyen történet a Backcountry című kanadai film, amelynek alapjai igaz eseményeken nyugszanak. Maga a történet egyszerű, hétköznapi elbeszélés lenne, ha nem fordult volna tragédiába az az ártatlannak induló kirándulás, ami egy fiatal párral esett meg.

Jenn és Alex egy ideje együtt jártak már, amikor a férfi elhívta a lányt a kanadai rengetegbe egy kirándulásra. Kamaszkorában gyakran járt az ún. Feketeláb Ösvényén, s a táj szépsége mindig lenyűgözte.

Ahogyan az lenni szokott, először minden szép és jó volt, de aztán Alex elvétette az ösvényt és egy teljesen ismeretlen tájékra vezette a lányt. Jenn borzasztó dühös lett, amikor rájött, hogy eltévedtek és a férfi sem mobiltelefont, sem térképet nem hozott magával, ráadásul az élelmük is elfogyott. Megpróbálták fellelni a helyes utat, de minél jobban keresgéltek, annál inkább elkeveredtek a vadonban.

Újabb és újabb éjszaka köszöntött rájuk a sötét erdőben, s végül egy reggelen kezdetét vette a rémálom...

Írta: Csiribusz

Képforrás: mozizz.org

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr9712628377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Equu1N0X 2017.06.29. 19:20:20

Izgalmasnak néz ki,szerintem meglesem.
süti beállítások módosítása