Az ördög szállhatta meg a perui iskolásokat?
2017. június 15. írta: Csiribusz

Az ördög szállhatta meg a perui iskolásokat?

Legalább 80 diák állítja, hogy démoni lény vette át felette az uralmat. Ördögi megszállás, tömeghisztéria, de akár diákcsíny is állhat annak az ügynek a hátterében, amely lázban tartja Perut, ahol az egyik iskolában legalább 80 diák számolt be arról, hogy démoni lény tartotta az uralma alatt.

megszall.jpg

Az ügyet még rejtélyesebbé teszi, hogy az orvosszakértők nem találnak reális, tudományos magyarázatot az iskolában történtekre, de egy paranormális kutató természetesen démoni, ördögi megszállásra gyanakszik.

A diákok elmondták, hogy egy külső, gonosz entitás költözött beléjük, aminek következményeként hatalmas gonoszságot éreztek, valamint nem tudták irányítani a testüket. Néhányan önkéntelenül rángatóztak, mintha görcs rázta volna őket.

Akadtak, akik úgy sikoltottak, ahogy a torkukon kifért, pedig erre semmi okuk nem volt. Az iskolások később nem tudták megmagyarázni a tetteiket, de olyan diák is akadt, aki arra sem emlékszik, hogy mit csinált.

A helyiek biztosak benne, hogy démoni megszállás történt. Ezt a gyanút erősíti az is, hogy állítólag egy ősi temetőre építették az iskolát, amiről az a hír járja, hogy gyakran megfordul benne az ördög, hogy megszállja testeket.

Már az, hogy egy temető maradványaira építették az iskolát, felbosszanthatta a szellemeket, de erre még rátett egy lapáttal, hogy a diákok gyakran azzal szórakoztak, hogy szellemet idéztek és komoly, paranormális erőket megmozgatni képes, játékokat játszottak.

Egyes orvosok szerint egyfajta tömeghisztéria tört ki, ám még az orvosok között is akad, aki ennél sokkal többet lát bele a jelenségbe. Az egyik megrémült anyuka arról beszélt, hogy a gyereke hányni kezdett, kiabált, fehér hab folyt ki a száján, az orvosok pedig nem tudtak magyarázattal szolgálni a diák állapotára.

Forrás: hir.ma; avilagtitkai.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr7012594759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása