Rejtőzködő marslakókat talált a Curiosity
2017. február 21. írta: Csiribusz

Rejtőzködő marslakókat talált a Curiosity

A marsjáró újabb felvételein szokatlan anomáliákat véltek felfedezni. Egyes megállapítások szerint marslakók követhetik a Curiosity marsjáróját.

A vörös bolygón járó marsjáró felvételeit egyébként bárki böngészheti a NASA weboldalán. Bármilyen általunk vélt érdekes részletet itt megtekinthetünk távolról és nagyítva egyaránt.

mars.jpg

Egy ufó kutató pont ilyen felvételeken találta meg azokat az alakzatokat, amelyek szerinte földönkívüli humanoidokra hasonlítanak. Állítása szerint ezek a humanoidok figyelemmel kísérik a Curiosity Rover tevékenységét a Marson. Ha ez igaz, akkor a parányi idegeneknek igen melós feladatuk van, hiszen sziklától-szikláig kell lopakodniuk, hogy kövessék a marsjárót és arra is ügyelniük kell, hogy ne kerüljenek látószögbe.

Úgy tűnik, hogy ebben a dologban nem valami profik, mert néha azért lebuknak. Az ilyen megállapításokra a földönkívüli életben nem hívő tudósok, már csak legyintenek.

Ezek a tudósok úgy gondolják, hogy az ufó hívők azért tesznek egyes képekhez képzeteket, mert már ősidőktől fogva ez az emberben egy visszamaradt képesség. Tudat alatt azonnal komplikálni kezd és ilyen esetekben keresi a számára veszélyes idegen létformákat.

Valószínűleg ennek köszönhetően maradt fel az emberiség mindezidáig. Azonban ez a képesség a modern időkben már hasztalan. Ezt már csak az ufó hívők használják, azt is rosszul. Természetesen ez nem magyarázat arra, hogy ez valójában feltétlenül így is van, hiszen a témában érdekeltek egészen elképesztő képeket találnak az internet által nyújtott lehetőségeken keresztül.

Forrás, képforrás: hir.ma

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr1012279455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csiribusz 2017.02.21. 15:18:03

Tán vak vagyok, de én nem sokat látok ezeken a felvételeken. Szerintem nem valami meggyőző? Mit gondoltok?

white dragon 2017.02.23. 19:36:38

@Csiribusz: szerintem minden marsi dolog csak szórakozás,szerintem hamisak mind,bármi van elmosódott,homályos,nincs olyan gép ami tiszta képet csinál?minden képnél ez van,szornyek,urlények,stb, ami igazából van a marson és a holdon,sose fogják megmutatni.
süti beállítások módosítása