Idegen lény csontvázát találták a házban?
2015. október 09. írta: Csiribusz

Idegen lény csontvázát találták a házban?

Az Alien-filmek formájával rendelkezik az a valami, aminek csontvázát egy brit férfi talált a mosogatója alatt. Igazi csemege az ufó-hívőknek.

 

 

Kevin Rea a csapot akarta megszereltetni, amikor rájött: sokkal nagyobb a baj a konyhaszekrényben, mint azt először gondolta. A csap alól ugyanis egy gubóba burkolózott, mumifikálódott apró tetem került elő, ami első, második, de még harmadik ránézésre sem hasonlít semmi olyasmire, ami a Földön élne, pláne nem olyasmire, ami Nagy-Britanniában. A feje megnyúlt, a gerince hajlott, a mellső lábait kézként tartja maga előtt, és bizony ég hosszú farka is van, pont mint az Alien-filmek azonos nevű főszereplő földönkívüliének.

 

idegen_leny.jpg

 

Volt is nagy riadalom a Rea családban, amikor előkerül a titokzatos lény. – „Amikor pakoltam ki a szekrényt, hogy hozzá lehessen férni a csaphoz, megláttam ezt a valamit egy fészekben. Megijedtem, de azért lefotóztam, amikor láttam, hogy halott” – mondta a brit Metronak Rea.

Forrás: netextra.hu

Képforrás: paranormal.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr37951768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Equu1N0X 2015.10.10. 11:20:18

Alien? Dehát a Földön nem él ilyen. :D

Csiribusz 2015.10.12. 13:27:29

Hát ja. Ezért is furcsa.... már ha igaz... :-)
süti beállítások módosítása