Furcsa állattetem
2015. július 31. írta: Csiribusz

Furcsa állattetem

A rejtélyes teremtmény teteme az oroszországi Szahalin szigetén sodródott ki a partra. Leginkább egy delfinre hasonlít, de szőrös farka és csőre van. A tengerbiológusoknak egyelőre fogalmuk sincs, hogy micsoda lehet.

 

8846373_8de46cf8ebacc8b6172de76f1b8779e1_wm.jpg

 

A tetem körülbelül kétszer akkora, mint egy ember. A farkát szőr borítja, hatalmas orra pedig olyan, mint egy madár csőre.

“A fejformája alapján egy nagy delfin lehet, ami a bőre sajátosságait tekintve egy ritka fajhoz tartozhat. Kétlem, hogy a mi vizeinkben élne. Valószínűleg a meleg áramlatok terelték ide. Trópusi és szubtrópusi fajok is gyakran érkeznek hozzánk, hogy lehűtsék magukat egy kicsit, és néha egészen addig maradnak, amíg végül elpusztulnak.” – magyarázta Nikolay Kim, a helyi tengerkutató intézet vezetője, aki a szőrt illetően még nem tudott magyarázattal szolgálni, hiszen a delfinek nem szőrösek.

Forrás: paranormal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr727669264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása