Vérfarkas: a szörny köztünk van
2015. július 19. írta: Csiribusz

Vérfarkas: a szörny köztünk van

Vérfarkas: a szörny köztünk van – amerikai horrorfilm, 2012.

vfk1.jpgRendező: Louis Morneau

Szereplők:

Nia Peeples

Steven Bauer

Stephen Rea

Ed Quinn

Ana Ularu 

Míg a helyi doktor segédjeként tanulmányait folytatja, Daniel szembesül a vérfarkas támadás szörnyű következményeivel. Látva, hogy a szörny hírére fejvadászok, sarlatánok vagy egyszerűen borzongást kereső emberke tömege érkezik a városba, Daniel maga is arról kezd álmodozni, hogy elpusztítja a szörnyeteget. Így aztán, amikor egy titokzatos idegen és tapasztalt vérfarkas-vadászokból álló csapata felbukkan a színen, azonnal felajánlja nekik a szolgálatait.

Hamar kiderül azonban, hogy a lény erősebb, okosabb, és jóval veszélyesebb minden eddigi vérfarkasnál, amivel a csapat eddig találkozott, a városban pedig egyre nagyobb hisztéria bontakozik ki, ahogy a megtámadott emberek teliholdkor maguk is átváltoznak. Mindeközben Daniel gyanítani kezdi, hogy a szörnyeteg valószínűleg közelebb van hozzá, mint ahogy gondolta.

vfk2.jpg

Forrás: filmezz.eu

Képforrás: mafab.hu; filmezz.eu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr512674629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása